Taller de cuina creativa i saludable, 25/3/23

En el marc del projecte Setmana de la Felicitat, Àngels Casadevall ens proposa un taller de cuina creativa i saludable, el 25 de març, a les 11:00 hores, al Centre Cívic el Ter de Girona.

El menjar sa, senzill i natural ens millora el nostre estat físic, emocional i mental.

En aquest taller aprendrem pautes bàsiques per a una alimentació viva que ens nodreix el cos i l’ànima. Observarem els aliments amb amor, descobrirem formes, colors, olors i textures que converteixen la cuina en un espai amable, generós, transformador i creatiu. Reconnectarem amb la terra que ens dona tot el que necessitem: verdures als horts, plantes i fruites silvestres, comestibles, medicinals...

Recuperem la saviesa d'escoltar el nostre cos, intercanviem i compartim hàbits per aconseguir un estil de vida saludable i sostenible.


El passat dissabte 25 de març Remeiers i Remeieres vam organitzar un taller de cuina Creativa i saludable que es va dur a terme dins de la setmana de la felicitat organitzat pel Centre Cívic El Ter.

L'Àngels ens va aportar un munt d'idees de com cuinar de manera conscient, tranquil·lament, parant atenció amb el què fem i com ho fem, escoltant al nostre cos, gaudint de les textures i colors dels aliments...

Vam exhaurir les places, el temps se'ns va quedar curt i vam dinar amb tot allò que vam cuinar, una diada feliçment aconseguida.

Finalment només em queda preguntar a l'Àngels, quan farem la cuina d'estiu ??

Gràcies al Centre Cívic per tot el suport que sempre ens ofereixen i per ser-hi i ser-hi tant aprop.


Documentació de l'activitat:

📝 Presentació i receptes del taller.


Accediu a les receptes que hi vam preparar:




Vídeo de l’activitat

Taller de cuina creativa i saludable, from Natàlia Bahí Caner on Vimeo.


Imatges de l’activitat

Imatges cedides per Ferran


2 comentaris:

Montse Vilarrasa ha dit...

Hola! Em dic Montserrat Vilarrasa. He fet la inscripció però no m'heu confirmat la plaça. Com que sé que n'hi ha poques, em quedaria més tranquil.la si me'n poguéssiu dir alguna cosa. Gràcies!

Remeiers i Remeieres de Girona ha dit...

Aquesta activitat la gestiona el Centre Cívic Ter, no podem dir-te si et confirmaran la inscripció, però sí sabem que només pots apuntar-te en cas d'haver places, pel que entenc que la inscripció s'haurà fet.