Entrant superdigestiu i ràpid!
• Llenties vermelles
• Porro
• Fonoll
• Curri
• Trosset petit d’alga kombu
• Sal marina
• Oli d’oliva
• Fulla de llorer
• Julivert o fulles de fonoll
Posem una olla al foc amb un raig d'oli d'oliva amb el porro tallat de l’arrel a les fulles i la sal.
Afegim el fonoll tallat a trossets.
Deixem que es faci durant uns minuts sense que agafi color, rentem les llenties i les afegim a l'olla, amb la fulla de llorer i l’alga.
Donem unes voltes a tot plegat i hi afegim l'aigua.
Tapem l’olla i quan comenci a bullir, baixem el foc, deixem coure durant 30 minuts.
Apaguem el foc i deixem reposar. Traiem la fulla de llorer i posem el curri.
Podem menjar tal qual ho triturem amb la batedora.
El toc verd de julivert o fulles de fonoll.
Àngels Casadevall
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada