Crema tèbia de llenties vermelles

Entrant superdigestiu i ràpid!

Ingredients:

• Llenties vermelles

• Porro

• Fonoll

• Curri

• Trosset petit d’alga kombu

• Sal marina

• Oli d’oliva

• Fulla de llorer

• Julivert o fulles de fonoll

Preparació:

Posem una olla al foc amb un raig d'oli d'oliva amb el porro tallat de l’arrel a les fulles i la sal.

Afegim el fonoll tallat a trossets.

Deixem que es faci durant uns minuts sense que agafi color, rentem les llenties i les afegim a l'olla, amb la fulla de llorer i l’alga.

Donem unes voltes a tot plegat i hi afegim l'aigua.

Tapem l’olla i quan comenci a bullir, baixem el foc, deixem coure durant 30 minuts.

Apaguem el foc i deixem reposar. Traiem la fulla de llorer i posem el curri.

Podem menjar tal qual ho triturem amb la batedora.

El toc verd de julivert o fulles de fonoll.

Àngels Casadevall