Avis

11a trobada d'estiu, 5 de setembre, a Rupià. Us esperem!

Enllaços

Eixarcolant

El Col·lectiu Eixarcolant, d’Igualada, és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu principal la recuperació dels usos tradicionals de la vegetació.

Flora Catalana

El web per a conèixer les plantes del nostre entorn i els seus usos, amb una extensa i completa base de dades.

Herbam

Herbam té per objectiu recuperar la memòria cultural sobre l'ús tradicional de les herbes en els territoris de l'àmbit mediterrani.

James Wong

Una guia científica sobre el mon de les plantes (en anglès).

Jardí Botànic de Gombrèn

Primer Jardí Botànic Municipal de Plantes Medicinals del nostre país.

Museu Arxiu Tomàs Balvey

A Cardedeu trobareu aquest museu, amb un jardí botànic dedicat a les plantes remeieres amb espècimens d’aprofitament medicinal.

Museu de les Trementinaires

La visita ens permetrà conèixer qui eren les trementinaires, quines herbes i remeis comercialitzaven i com organitzaven les seves rutes.

Museo de plantas medicinales

El Centre de Plantes Medicinals de Tejeda, Gran Canària, promou l'ús medicinal de les plantes a Tejeda i a la illa, amb una web on consultar la base de dades de plantes, les seves propietats i usos.
LA MEDICINA POPULAR EN EL MEDITERRANEO OCCIDENTAL (última entrada el 2012) > http://lamedicinapopularenelmediterraneo.blogspot.com/Lo remediador > https://www.farmaciaserra.com/blog/lo-remediador-de-vehi-de-la-pera-part-1.htmlGabinet del Dr. Miquel Masgrau > http://masgrau.net/Mujer cíclica (el receptari ja no existeix) > https://mujerciclica.com/blog/

Cap comentari:

Publica un comentari