Delícies saludables que alimenta l’esperit.
• Pomes
• 1/2 got d’ametlla en pols
• 1 Beina de vainilla
• Crema de garrofa
Pelar les pomes, treure els cors i tallar a trossos, posar-les en un cassó amb un pessic de sal, un culet d’aigua i la beina de la vainilla. Tapar i coure a foc baix uns 20 m.
Passar la meitat dels trossos de poma cuita en un vas de la batedora amb la farina d’ametlla i el contingut de la beina de vainilla (ja sabeu, obrir-la per la meitat i amb el ganivet rascar-ne la "carn"). Triturar fins a obtenir una crema fina.
La crema de garrofa és molt potent i energètica i, per tant, és millor diluir-la amb una mica d’aigua o amb l’aigua de cocció de les pomes si és que n’ha sobrat.
Muntar les postres amb el fons de crema de poma, els trossets de poma que hem deixat sencers al damunt i la crema de garrofa per sobre.
Àngels Casadevall
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada