Ingredients: | • 2 moniatos grans o 3 de mitjanets • 2 o 3 cullerades soperes de canyella en pols • 2 o 3 cullerades soperes de xarop, sucre morè o mel |
Preparació:
Peleu i talleu els moniatos a rodanxes d’un gruix de dos a tres centímetres i poseu-los a bullir al vapor. Traieu-los de la cassola quan estiguin tous i deixeu-los refredar. Poseu una paella al foc amb una gota d’oli i daureu-los pels dos costats. Serviu-los immediatament posant pel cim un raig de mel, de xarop o de sucre morè i abundant canyella en pols.
Són unes postres delicioses i, a més, el moniato va bé per a la hipertensió i les malalties del cor, és ric en provitamina A, vitamina B6, B5, B 1 i B2 i minerals. Per la seva banda la canyella és un bon antioxidant, regula el nivells de colesterol, els nivells de glucosa i millora i estimula la digestió.
Pilar Herrera
recollit a " Herbes a la cuina" el 2020
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada