Llenties al curri

Ingredients:

• 300 grams de llenties

• 4 grans d’all

• 1 pebrot

• 1 ceba

• una fulla de llorer

• 2 cullerades de curri

Preparació:

Poseu a bullir les llenties amb la fulla de llorer.

Trinxeu la ceba, l’all i el pebrot i sofregiu-los en una paella; quan estiguin al punt afegiu el curri i remeneu el sofregit.

Immediatament incorporeu-lo a les llenties perquè s’acabin de coure tot junt.

Les llenties són un aliment ric en proteïnes, aminoàcids essencials i hidrats de carboni, en vitamines B1, B2 i minerals com el ferro, magnesi, fòsfor, zinc, seleni, manganès i potassi.

El curri és una barreja d’espècies que el fan molt interessant perquè facilita la digestió i és carminatiu, és un antiinflamatori que estimula el sistema immunitari i dóna energia a l’organisme.

Pilar Herrera
recollit a " Herbes a la cuina" el 2020