Ingredients: | • 300 grams de llenties • 4 grans d’all • 1 pebrot | • 1 ceba • una fulla de llorer • 2 cullerades de curri |
Preparació:
Poseu a bullir les llenties amb la fulla de llorer.
Trinxeu la ceba, l’all i el pebrot i sofregiu-los en una paella; quan estiguin al punt afegiu el curri i remeneu el sofregit.
Immediatament incorporeu-lo a les llenties perquè s’acabin de coure tot junt.
Les llenties són un aliment ric en proteïnes, aminoàcids essencials i hidrats de carboni, en vitamines B1, B2 i minerals com el ferro, magnesi, fòsfor, zinc, seleni, manganès i potassi.
El curri és una barreja d’espècies que el fan molt interessant perquè facilita la digestió i és carminatiu, és un antiinflamatori que estimula el sistema immunitari i dóna energia a l’organisme.
Pilar Herrera
recollit a " Herbes a la cuina" el 2020
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada