Coure la ceba de Figueres ben dolçament amb oli d’oliva.
Batre els ous en un bol, posar un pessic de sal i un polsim de gingebre mòlt.
Escaldar les fulles de malva, les flors no. Reserveu.
Quan la ceba sigui cuita, escorreu l’excés d’oli i afegiu-la als ous batuts. Remeneu bé.
Afegiu les fulles de malva escaldada, les flors i la menta fresques.
Si les fulles de malva son grans, feu-les per la meitat, les flors i les fulles de menta van senceres.
Poseu a la paella, l’oli que ha sobrat de coure la ceba, quan estigui ben calent, aboqueu el contingut del bol i feu una truita rodona.
Es pot acompanyar d’una amanida de ceba crua, flors de malva i fulles de menta, amb un rajolí d’oli de gingebre i unes gotes de vinagre de poma.
Ibèria Soler
recollit a " Herbes a la cuina" el 2020
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada