Ingredients: | • 1 litre de caldo de verdures o aigua • 250 grams de llenties vermelles • 1 trosset d’alga kombu o uns pocs flocs de wakame • 1 ceba | • 1 tros de carbassa a daus • 3 o 4 pastanagues trossejades • 2 cullerades farina d’ametlla • Gingebre fresc • Oli d’oliva, sal |
Preparació:
Posar en remull l’alga.
Rentar les llenties i posar-les a bullir 30 minuts.
Incorporar les verdures i l’alga en remull, una mica de sal i afegir aigua o caldo fins que cobreixi les verdures. Bullir fins que estiguin tendres.
Una mica abans afegir el gingebre ratllat i la farina d’ametlla. Rectificar de líquid i de sal.
Per servir, afegir una mica d’oli cru.
Rosa Capdevila
recollit a " Herbes a la cuina" el 2020
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada