Arròs integral amb gingebre, algues i verdures

Ingredients:

• Arròs integral

• 1 ceba gran

• 1 tros de carbassa o carbassó

• 1 o 2 pastanagues

• Altres verdures al gust (col, albergínia, pebrot, xampinyons, etc.)

• Gingebre fresc

• 1 grapat petit d’alga wakame en flocs

• Oli d’oliva verge

• Sal i herbes al gust

Preparació:

Coure l’arròs.

Posar en remull els flocs d’alga wakame.

En una paella saltejar la ceba tallada a grills, amb una mica de sal. Afegir la pastanaga ratllada gruixuda, la carbassa o carbassó i la resta de verdures que hi posem tallades a daus petits.

A mitja cocció afegir l’alga wakame i una mica de tamari diluït en aigua.

Afegir l’arròs integral cuit prèviament i el gingebre fresc ratllat una mica abans de tancar el foc. També s’hi poden afegir daus petits de tofu.

Rosa Capdevila
recollit a " Herbes a la cuina" el 2020