Ingredients: | • Arròs integral • 1 ceba gran • 1 tros de carbassa o carbassó • 1 o 2 pastanagues • Altres verdures al gust (col, albergínia, pebrot, xampinyons, etc.) | • Gingebre fresc • 1 grapat petit d’alga wakame en flocs • Oli d’oliva verge • Sal i herbes al gust |
Preparació:
Coure l’arròs.
Posar en remull els flocs d’alga wakame.
En una paella saltejar la ceba tallada a grills, amb una mica de sal. Afegir la pastanaga ratllada gruixuda, la carbassa o carbassó i la resta de verdures que hi posem tallades a daus petits.
A mitja cocció afegir l’alga wakame i una mica de tamari diluït en aigua.
Afegir l’arròs integral cuit prèviament i el gingebre fresc ratllat una mica abans de tancar el foc. També s’hi poden afegir daus petits de tofu.
Rosa Capdevila
recollit a " Herbes a la cuina" el 2020
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada