Pollastre amb canyella i marialluïsa

Ingredients:

• 1 pollastre, millor ecològic

• Aigua o caldo vegetal

• Verdures d’arrel (3 pastanagues, 1 nap, 1 xirivia, etc.)

• 1 cullerada mel

• 1 ceba

• 2 o 3 trossets de canyella

• una branqueta de marialluïsa

• Sal i Oli d’oliva

Preparació:

Daurar el pollastre tallat a quarts (o a octaus si es vol) i reservar.

Tallar la ceba, la pastanaga, la xirivia, el nap, etc. a trossets i saltejar amb l’oli de daurar el pollastre.

Afegir un got de caldo i deixar-ho coure 15 minuts.

Després afegir-hi el pollastre, la canyella, la mel, pebre negre molt, la branqueta de marialluïsa, un got i mig de caldo o aigua i deixar- ho coure fins que el pollastre estigui fet (mitja hora aproximadament).

Rosa Capdevila
recollit a " Herbes a la cuina" el 2020