Ingredients: | • 1 pollastre, millor ecològic • Aigua o caldo vegetal • Verdures d’arrel (3 pastanagues, 1 nap, 1 xirivia, etc.) • 1 cullerada mel | • 1 ceba • 2 o 3 trossets de canyella • una branqueta de marialluïsa • Sal i Oli d’oliva |
Preparació:
Daurar el pollastre tallat a quarts (o a octaus si es vol) i reservar.
Tallar la ceba, la pastanaga, la xirivia, el nap, etc. a trossets i saltejar amb l’oli de daurar el pollastre.
Afegir un got de caldo i deixar-ho coure 15 minuts.
Després afegir-hi el pollastre, la canyella, la mel, pebre negre molt, la branqueta de marialluïsa, un got i mig de caldo o aigua i deixar- ho coure fins que el pollastre estigui fet (mitja hora aproximadament).
Rosa Capdevila
recollit a " Herbes a la cuina" el 2020
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada