Ingredients: | • 250 grams de cigrons • 1 ceba • 2 alls • 1 pastanaga • 1 porro | • 2 tomates madures • 200 grams de fulles de malva • Tres capítols florals de fonoll • Sal • Oli |
Preparació:
En una cassola es sofregeix la ceba, el porro, els alls i quan ja estan ben tous s’hi afegeix la pastanaga tallada petita i al cap de 5 minuts s’hi posa les tomates ratllades. Quan ja està tot ben integrat, s’hi afegeix una culleradeta de sal i les fulles de malva ben picadetes.
Es deixa coure 5 minuts i s’hi posen els cigrons remullats des de la nit anterior.
S’hi afegeix aigua fins a cobrir els ingredients i es deixa bullir uns 40 minuts. Quan falti poc per apagar el foc s’hi tiren les flors de fonoll i es deixa reposar uns 10 minuts abans de servir.
Nota: per evitar un temps llarg de cocció es pot fer amb cigrons prèviament bullits.
Pilar Martínez
recollit a " Herbes a la cuina" el 2020
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada