Indicada en el càncer, en el dolor, en la inapetència, al restrenyiment, en la dificultat de respiració, en l'esclerosi, en l'insomni, a la dificultat de la visió.
Ingredients:
64 g de fulla marihuana seca traspuada en aigua
mig litre d'oli d'oliva o de sèsam
Preparació:
S'asseca al sol o en un forn a baixa temperatura, de manera que es pugui polvoritzar.
Posar en una gerra amb l'oli a l'aire lliure, tapada amb un teixit de cotó.
Reposar un mínim de 3 dies.
Esprémer el full i filtrar.
Mitja cullerada sopera contindrà 1 gram.
Prendre mitja cullerada sopera fins a 3 vegades a el dia.
Començar de manera progressiva fins arribar a la dosi personal.
Es pot combinar amb la sopa de cucurbitàcies (carabassa, carbassó) i solanàcies (tomàquet, patata), crucíferes i liliàcies (ceba, espàrrec, col, nap, coliflor, bròquil), amb el puré de castanya i amb el gaspatxo.
Xavier Uriarte
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada