Oli de marihuana

Indicada en el càncer, en el dolor, en la inapetència, al restrenyiment, en la dificultat de respiració, en l'esclerosi, en l'insomni, a la dificultat de la visió.

Ingredients:

64 g de fulla marihuana seca traspuada en aigua

mig litre d'oli d'oliva o de sèsam

Preparació:

S'asseca al sol o en un forn a baixa temperatura, de manera que es pugui polvoritzar.

Posar en una gerra amb l'oli a l'aire lliure, tapada amb un teixit de cotó.

Reposar un mínim de 3 dies.

Esprémer el full i filtrar.

Mitja cullerada sopera contindrà 1 gram.

Prendre mitja cullerada sopera fins a 3 vegades a el dia.

Començar de manera progressiva fins arribar a la dosi personal.

Es pot combinar amb la sopa de cucurbitàcies (carabassa, carbassó) i solanàcies (tomàquet, patata), crucíferes i liliàcies (ceba, espàrrec, col, nap, coliflor, bròquil), amb el puré de castanya i amb el gaspatxo.

Xavier Uriarte