Indicada a la inapetència, en el dolor, en l'esclerosi i en la tristesa.
Ingredients:
• fulles o cabdells de cànnabis • 1 litre de llet vegetal (soja, ametlla o sèsam) • 1 branqueta canyella • 2 cullerades de maizena |
• nou moscada (poca quantitat) • cacu en pols • pell de mig cítric (preferentment taronja) |
Preparació:
Escalfem mig litre de llet vegetal amb la canyella, la nou moscada i la pell del cítric durant 10 minuts.
Paral·lelament en una tassa amb mig litre de llet vegetal posem 2 cullerades soperes de maizena biològica i dissolem en fred.
Filtrem la llet vegetal que hem escalfat amb les espècies.
Afegim la maizena, 2 cullerades soperes de cacau en pols i les fulles o cabdells del cànnabis.
Remenem fins dissoldre totalment durant 20 minuts procurant que no s'enganxi.
Endolcir al gust amb xarop, mel o estèvia.
Prendre a discreció al llarg del dia.
Xavier Uriarte
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada