Llet de marihuana

Indicada a la inapetència, en el dolor, en l'esclerosi i en la tristesa.

Ingredients:

• fulles o cabdells de cànnabis

• 1 litre de llet vegetal (soja, ametlla o sèsam)

• 1 branqueta canyella

• 2 cullerades de maizena

• nou moscada (poca quantitat)

• cacu en pols

• pell de mig cítric (preferentment taronja)

Preparació:

Escalfem mig litre de llet vegetal amb la canyella, la nou moscada i la pell del cítric durant 10 minuts.

Paral·lelament en una tassa amb mig litre de llet vegetal posem 2 cullerades soperes de maizena biològica i dissolem en fred.

Filtrem la llet vegetal que hem escalfat amb les espècies.

Afegim la maizena, 2 cullerades soperes de cacau en pols i les fulles o cabdells del cànnabis.

Remenem fins dissoldre totalment durant 20 minuts procurant que no s'enganxi.

Endolcir al gust amb xarop, mel o estèvia.

Prendre a discreció al llarg del dia.

Xavier Uriarte