El gingebre “Zingiber officinale” és una planta d'orígen asiàtic. Es fa servir només l'arrel (rizoma).
El gingebre s'utilitza a la cuina oriental. És una espècia molt apreciada que es fa servir per molts plats. A la Xina, Filipines i Malàisia tenen una beguda anomenada “taxu”, és una infusió de gingebre, és per ells com el cafè per nosaltres.
Les propietats principals del gingebre són: analgèsic, circulatori i antiinflamatori. Altres són: digestiu, carminatiu, antifúngic, mareigs, etc...
El gingebre el podem trobar sec i fresc.
APLICACIONS DEL GINGEBRE FRESC
La fitoteràpia xinesa utilitza molt el gingebre. També la medicina ayurvèdica se'n serveix. Pels orientals, el gingebre és com per nosaltres l'all. El trobem en molts diferents plats.
Tot lo explicat és una part petita d'aquesta arrel prodigiosa. Ha sigut un bon ajut en el meu treball durant molts anys.
Dono gràcies a la natura pels seus dons.
Ramona Estarriol
Clicant l'etiqueta .Gingebre👈 trobareu les seves aplicacions.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada