Ajuda a alleujar els símptomes de l'esclerosi múltiple.
Ingredients:
- entre 4,5 grams i 18 grams de fulla de marihuana o entre 1 i 4 grams de cabdells de sense llavor (no fecundada) en pols
- 1 tassa de llet o llet de soja
- 2 tasses d'aigua
Preparació:
Posar a bullir a foc lent durant 30 minuts.
Passats els 30 minuts afegir i portar a ebullició 6 tasses d'aigua. Reduir el foc i afegir 5 bossetes de te. Deixar reposar. Colar.
Surten 9 tasses.
Dosificació: 1 tassa = una dosi
Ja que el cànnabis és una substància no hidrosoluble, l'important a nivell pràctic, més que la recepta utilitzada, és que aquesta contingui com a mínim un emulsionant tipus llet de vaca, mantega, oli vegetal, llet de soja o introduir directament lecitina de soja.
Veure les pautes i recomanacions descrites a l'entrada Esclerosi múltiple i cannabis.
"La cuina de la marihuana" Tom Flowers Ed. Virus 1998
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada