Cal excloure durant aquests dies els productes amb lactosa i amb gluten. No doneu llet animal, iogurt, quefir de llet animal, formatges, natilles, cremes, flams... Tampoc pa, galetes, farines, arebossats, fideus, flocs o “kellogs”, papilles, macarrons...
Inviteu a menjar verdures i hortalisses verdes, vermelles i blanques, fruites fresques, sucs, brou vegetal, amanida, escalivada, gaspatxo, llet d’arròs o d’ametlla i cereals sense gluten.
Remei 1:
Prepareu un suc de poma i col o nap (negre o blanc).
Doneu 1 got cada 3 hores.
Remei 2:
Prepareu en maceració de 8 hores 1 ceba finament tallada i el suc de 2 llimones.
Preneu al dia següent i al llarg del dia el líquid resultant en cullaretes.
recollit a l’annex 2 de " Guia de l’alimentació ecològica a l’escola i a casa" el 2009
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada