En èpoques de fatiga i de manca d’energia és molt convenient que mengeu poc, aliments de fàcil digestió i ben dotats de vitamines, minerals, pigments i enzims.
És el moment de molt de color a la taula en forma d’amanides, de gaspatxo, de fruites fresques, de compota, de fruites oleaginoses, de iogurt, de musli, de brou vegetal.
Especialment durant unes setmanes podeu donar una mica d’algues, de mel, de pol·len, de llevat de cervesa, de germen de blat, d’oli d’oliva, d’ametlla i de sèsam.
Remei 1:
Bany a la banyera al matí o mitja tarda al llarg de 2-3 setmanes amb aigua de romaní durant 10-15’.
Remei 2:
Podeu posar, 1 vegada al dia durant 2-3 setmanes, una cullerada de tamari (salsa de soja fermentada amb sal) a la sopa, al brou vegetal o al gaspatxo.
recollit a l’annex 2 de " Guia de l’alimentació ecològica a l’escola i a casa" el 2009
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada