• 1 l d’anís dolç
• 2 fulles de llor
• Alfàbrega (2 brots)
• Orenga (2 brots)
• Romaní (2 brots)
• Poliol (2 brots)
• Camamilla (2 brots)
• Farigola (2 brots)
• Donzell (2 brots)
• Tarongina (2 brots)
• Marialluïsa (2 brots)
• Nepta (2 brots)
• Marduix (2 brots)
• Hipèric (2 brots)
• Sajolida (2 brots)
• Menta romana (2 brots)
• Menta vermella (2 brots)
• Menta de fer sopes (2 brots)
• Nou moscada
• 2 nous verdes
• 2 Fulles de noguer
• 4 claus d’olor
• 1 canó de canyella
• 4 cullerades de sucre
Ho deixem macerar 60 dies a temperatura ambient. Ho sacsegem cada dia. Després ho colem i hi afegim sucre.
Conxita Pijuan
recollit a "Conxita Pijuan i Casadevall, remeiera de Llagostera" el 2011
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada