Ratafia de Vilobí d’Onyar

Ingredients:

• 1 l d’anís dolç

• 2 fulles de llor

• Alfàbrega (2 brots)

• Orenga (2 brots)

• Romaní (2 brots)

• Poliol (2 brots)

• Camamilla (2 brots)

• Farigola (2 brots)

• Donzell (2 brots)

• Tarongina (2 brots)

• Marialluïsa (2 brots)

• Nepta (2 brots)

• Marduix (2 brots)

• Hipèric (2 brots)

• Sajolida (2 brots)

• Menta romana (2 brots)

• Menta vermella (2 brots)

• Menta de fer sopes (2 brots)

• Nou moscada

• 2 nous verdes

• 2 Fulles de noguer

• 4 claus d’olor

• 1 canó de canyella

• 4 cullerades de sucre

Elaboració:

Ho deixem macerar 60 dies a temperatura ambient. Ho sacsegem cada dia. Després ho colem i hi afegim sucre.


Conxita Pijuan
recollit a "Conxita Pijuan i Casadevall, remeiera de Llagostera" el 2011