Preparat medicinal per gairebé tot

Jo utilitzo per a primers auxilis de tota mena (cops, cremades, talls, ensurts, masegades, trencaments, etc.) el Rescue Remedy de Flors de Bach en gotes (un preparat a base de 5 flors de Bach que es ven a les farmàcies).

Funciona de manera increïble, l’he fet servir per als nostres fills i després d’un cop al cap, cap nyanyo, cap morat; per cremades inclús de segon grau, cap cicatriu; per talls, cicatritzen molt més ràpid; ensurts?... t’ajuda a treure’l; masegades? com si res de res... etc. etc. És així, ho he comprovat moltes vegades.

Com es fa servir: 4 gotes sobre la ferida + 4 gotes sota la llengua. Es pot repetir sovint al principi i es va espaiant durant 12-24 hores. En cas de cremades embenades es pot afegir a la pomada.


Helena Bou
recollit a " Remeis Populars" el 2022

Nota de RiRGi: Les herbes emprades en aquest preparat són la llet de gallina (Ornithogalum umbellatum), la balsamina glandulífera (Impatiens glandulifera), l'heliantem nummular (Helianthemum nummularium), la prunera de jardí (Prunus cerasifera) I la vidalba (Clematis vitalba).