Ingredients:
• 2 cullerades soperes d’argila blanca
• Infusió de sàlvia o farigola feta amb aigua destil·lada
• ¼ part de cullereta de cafè de bicarbonat o de sal
• 3 gotes d’oli essencial de sàlvia, clau i/o menta
Preparació:
Prepareu una infusió un xic concentrada de sàlvia i/o de farigola, al gust.
En un flascó hi posem l’argila blanca, el bicarbonat o la sal i ho anem pastant amb la infusió fins que ens quedi una crema espessa però fluïda. Hi afegim les gotes d’oli essencial. Poden escollir els olis essencial en funció del nostre cas:
🌸 Sàlvia (Salvia officinalis L.) cicatritzant, per les llagues a la boca.
🌸 Clau (Syzygium aromaticum L.) calmant, pel mal de queixal.
🌸 Menta (Mentha sp.) refrescant, pel mal alè.
Cristina Martí, Mataró
recollit a " Remeis populars de Vilajuïga i d'altres indrets" el 2018
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada