Passejada a Sant Patllari

Passejada a Sant Patllari des de Les Comes de Pujarnol amb la Teresa Congost.

La Teresa i l’Alfons ens conviden a Les Comes de Pujarnol a fer una passejada pel bosc i per les feixes de conreu, xerrar i compartir coneixements.

Ens ofereixen la possibilitat de quedar-nos a dinar, ens prepararan una amanida i una paella d’ arròs vegetarià, fruita, pa, aigua i vi. Cal demanar-ho amb antelació i el cost és de 5 €.

Mentre lal Teresa fa l’arrós, la Isabel Llinàs ens farà un taller de dentrífic. Cal portar un pot de vidre molt petit.

Després de dinar l´Alfons ens pot fer un petit concert de música tradicional.

Com arribar a Les Comes: Banyoles, passem pel davant de la Font de la Puda, a 100m a l’esquerra hi ha un rètol on diu Rocacorba i Pujarnol, seguim la carretera i abans d’arribar al poble de Pujarnol (a uns 70m) hi un rètol a la dreta que diu Sant Patllari, deixem la carretera asfaltada i ens endinsem al bosc. A +/- 1.5 km arribem a Les Comes. Si arribem a Can Camós ja ens hem passat Les Comes.

Nota: Degut a que és de molt mal aparcar al mig del bosc, recomano deixar el cotxe a Pujarnol i pujar-hi a a peu i endinsar-nos poc a poc a l’olor i al silenci del bosc, a l’entrada de dalt de les Comes hi caben uns 5 cotxes ben posats.

Lloc: Les Comes, Pujarnol

Dia: 22 març 2014

Hora: 10.30h. fins a les 13.30h. si ens quedem a dinar fins a les 14.30.

Teresa 675229632

Si fes mal temps no podrem dinar a l’aire lliure, només podrem fer la passejada.


Imatges de la trobada

Imatges cedides per Carme Cornet


1 comentari:

FreedomAndRevolution ha dit...

Amb aquesta calor que passem m'agradaria un tornar a sentir la frescos de la pluja que ens va regalar la natural el dia de la trobada a les Comes.