Apte per a insuficients cardíacs, però no apte per a diabètics o persones intolerants a la mel.
Ingredients:
- 20 g de cúrcuma
- 60 g de mel
- 750 ml d’aigua mineral
Preparació:
Fer bullir l’aigua amb la cúrcuma durant 10 minuts. Ull al bullir que pot vessar, pel que es recomana fer-ho a foc baix i anar remenant en un inici.
Colar-ho i afegir la mel. Remenar-ho.
Segons evolució, es recomana prendre unes set cullerades del líquid cada dues hores. Prendre sol o amb una mica d’aigua. Es pot espaiar si hi ha millora. A excepció de casos aguts, es pot descansar a la nit. Cal remenar el liquat cada vegada.
Assolit el resultat desitjat, continuar el procés vint-i-quatre hores més.
Prendre en estats inflamatoris de qualsevol mena i com a protecció hepàtica.
recollit a "Remeis populars de les Guilleries i les comarques Gironines" el 2017
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada