PROPERA ACTIVITAT EN EL MUSEU D'HISTÒRIA DE SANT FFELIU DE GUIXOLS

PROPERA ACTIVITAT EN EL MUSEU D'HISTÒRIA DE SANT FELIU DE GUIXOLS.

Cicle Salut i Societat 2013-2014
 
Dissabte 21 Desembre 2013: Acte inaugural del curs 2013-2014 de la Càtedra Martí Casals de la Universitat de Girona, a càrrec del Dr. Joaquim Mª Puigvert (Director de la Càtedra Martí Casals) i Joan Alfons Albó (Alcalde de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols)
Presentació del llibre “De les iguales a la cartilla” i taula rodona amb la participació del Sr. Lluís Puig i Gordi (Director de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals), el Sr. Josep M. Comelles (Coordinador del llibre) i el Dr. Daniel Palomeres (Metge i escriptor).
Hora: 12:00h
Lloc: Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols (Edifici Monestir / Pl. Monestir s/n)
 
Dissabte 25 Gener 2014: conferència sobre “Fibromialgia: la gran desconocida”, a càrrec del Dr. Antonio Collado (Coordinador de la Unitat de Fibromiàlgia de l’Hospital Clínic de Barcelona i Coordinador del Comitè Científic de la Fundación FF)
Hora: 12:00h
Lloc: Sala d’Actes de La Caixa (Avinguda Ridaura, 1 Santa Cristina d’Aro)
 
Dissabte 22 Febrer 2014: Jornada sobre Autisme i adolescència:
Projecció del documental “Maria y yo” i col·loqui a càrrec de Miguel Gallardo (Il·lustrador i protagonista del documental “María y yo”) i el Dr. Paco Jimenez (Doctor en pedagogia, llicenciat en psicologia i Catedràtic d’Educació Especial de la Facultat d’Educació i Psicologia de la UdG)
Hora: 11:00h
Lloc: Centre Cívic Vicenç Bou (C/ Escoles, 2.Platja d’Aro)
Amb la col·laboració de l’Associació Viu Autisme
 
Divendres 21 Març 2014: conferència sobre “Estrebades, revirades i espunyits... un vocabulari que no hem de perdre”, a càrrec del Dr. Antoni Beltran Genesca (Metge de familia de l’ABS Sant Feliu de Guíxols)
Hora: 19:30h
Lloc: Sala d’Actes de la Biblioteca Octavi Viader (C/ Surís, 28-34 Sant Feliu de Guíxols)
 
Divendres 11 Abril 2014: conferència sobre “Gen-ètica i societat”, a càrrec de Joan Brunet Vidal (Cap del Servei d'Oncologia Mèdica i responsable de la Unitat de Consell Genètic a l'ICO Girona i Professor Associat d'Oncologia i Coordinador del Mòdul de Bioètica a la Facultat de Medicina de la UdG)
Hora: 19:30h
Lloc: Sala Abad Panyelles (Edifici Monestir. Pl. Monestir s/n Sant Feliu de Guíxols)
 
Divendres 30 Maig 2014 Medicina, societat i literatura: Jo! Memòries d’un metge filòsof”, de Prudenci Bertrana. Comentari de l’obra a càrrec del Dr. Joaquim Jubert Gruart (Metge neuròleg i autor del llibre “Diego Ruiz, Prudenci Bertrana i La locura de Álvarez de Castro”)
Hora: 19:30h
Lloc: Pati de l’Antic Hospital (C/ Hospital s/n. Sant Feliu de Guíxols)
Amb la col·laboració dels Clubs de lectura de les biblioteques de la Vall d’Aro (Biblioteca Octavi Viader de Sant Feliu de Guíxols, Biblioteca Baldiri Reixach de Santa Cristina d’Aro i Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro).
 
Divendres 6 Juny 2014: conferència sobre “Les claus per una vida saludable”, a càrrec del Dr. Marc Pérez i Olivares (Director d’Atenció Primària dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà).
Hora: 19:30h
Lloc: Sala Abat Panyelles (Edifici Monestir. Pl. Monestir s/n Sant Feliu de Guíxols)
Amb la Col·laboració dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà

TOTES LES ACTIVITATS SÓN GRATUÏTES I AMB ENTRADA LLIURE
15/11/2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada