TROBADA DE REMEIERS I REMEIERES, 28 de gener del 2012.

Aquest passat dissabte 28 de gener vam celebrar la primera Trobada de l'any de Remeiers i Remeieres, en el Centre Cívic Ter de Girona, conduït pel company Dr. Xavier Uriarte.

Es va projectar el documental sobre la Trobada d'Intercanvi de Remeiers i Remeieres que es va fer a Girona dins de la fira EcoSi de l'any passat, fet per Carme Plà. També vam poder veure el reportatge de Llagostera TV sobre la presentació del llibre de la remeiera Conxita Pijoan, de Llagostera.

L'Escola d'Adults de Girona van presentar el recull en format de fitxes de Remeis populars del Món. Aquest recull el teniu disponible en aquest bloc en l'apartat de publicacions.

També es va fer la presentació oficial d'aquest bloc, mostrant tots els seus apartats i la documentació que s'hi pot trobar. Així com el nostre primer pas per les xarxes socials, en aquest cas, Faceboo.

Va haver moment pel descans amb un esplèndit servei de tés, xocolata i pastissos artesans, tot fet amb ingredients ecològics.

Avançament del llibre "La Farmaciola Natural", de Cristina Martí. Recopil.lació de remeis per a la salut i la llar, i receptes de cuina fets amb ingredients naturals i quotidians.Per concloure aquesta trobada, l'artista Lua Català ens va llegir el "Manifest Druida", seguit d'un magnífic concert de cant acompanyat dels sons màgics dels bols tibetans. Durant el concert, l'acompanyant de Lua, en Joan Punyet, ens va enriquir amb la creació d'un incens amb el que ens vam submergir tots. Finalment, i per acabar, tots els assistents ens vam agermanar en una alegre dansa.

Fins la propera trobada!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada